fbpx

Globální investiční a realitní společnost CBRE má pobočky po celé Velké Británii. A nedávno otevřela pro veřejnost novou kancelář v 10. patře One St Peters Square v Manchesteru. Přímo v srdci rychle se rozvíjejícího města.

Projekt: CBRE Kanceláře
Místo: Manchester, Velká Británie
Použité produkty: HW1134 A HW7804
Designer: Tp Bennett
Fotograf: Paul Riddle

TP Bennett existuje již téměř 100 let a tato architektonická firma sídlí jak v Manchesteru, tak i v Londýně. Ale je známá svými projekty v památkově chráněných budovách po celém světě. Pro architekty, společnost CBRE stanovila cíl vytvořit pracovní prostory s nejmodernějším designem, prvotřídním zážitkem pro své zaměstnance i klienty. Daný design by měl odrážel postavení, inteligenci a profesionalitu společnosti.

Pokud mluvíme o inspiraci ve stylu viktoriánské architektury, TP Bennett jemně začlenil dekorativní a geometrické elementy z vysoce kvalitních materiálů. A tak architekti dosahli klasického a nadčasového designu. Nejvhodnějším typem podlahy byly velké panely Versailles z Design Collection od Havwoods. Klasický francouzský design se složitými detaily vytváří ohromující, velkolepý vzhled se širokým okrajem prken, které se liší od ostatních typů podlah, které nabízí Havwoods.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *