fbpx

Kdybyste popisovali Balmoral, vznikají Vám v hlavě jenom tyto přídavná jména jako prestižní, elegantní a královský. Je to oprávdu jeden z nejznámějších hotelů ve sbírce rodiny Rocco Forte. Název hotelu pochází z gaelského a známená „majestátní obydlí“, a to určitě je.

Projekt: Balmoral Hotel
Místo: Edinburgh, Velká Británie
Použité výrobky: BPF19 / 1609/180 A BPF19 / 1609/260
Design: Olga Polizzi / Martin Brudnizki Design Studio

Daný luxusní hotel se nyní může pochlubit šesti různými restauracemi a bary, z nichž poslední restaurace byla otevřena v červnu roku 2018.

Spojenectví vytvořené mezi legendárními kuchaři Alainem a Michelem Rouxem a Rocco Forte je manželstvím dvou pozoruhodných rodin ve světě pohostinství. Výsledkem je zážitek, který spojuje nejlepší skotskou produkci s vynikající francouzskou kuchyní.

Nadherný interiér dokonale odraží kouzlo tohoto podniku. Design interiéru byl navržen sestrou Sira Rocca Forte: Olgy Polizzi, která spolupracovala s mezinárodně uznávaným designovým studiem Martina Brudnizki. Dubová podlaha nejhlubšího a nejbohatšího tónu poskytuje perfektní paletu barev, na které byl postaven design. A dubový Hartland láká pozornost každého z hostů. Jsou to uzená, černě naolejovaná a super široká prkna.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *