fbpx

Nejnovější inovace ve zdvojených podlahách nabízí magnetický systém s univerzálním řešením pro instalaci do víceúčelových komerčních prostor. Tento systém umožňuje přístup k podzemním rozvodům, které nelze jinak instalovat do stěn. Dřevěné desky podlahy jsou magneticky zapečetěné. Jejich spolehlivé spojení zajišťují nosné konstrukční sloupky, které lze k zajištění údržby a opravy ukrytých služeb vždy pohodlně odpojit pomocí přísavky. Ve srovnání s konvenčními metodami je instalace takových podlah až o 90% rychlejší. Takže je ideální pro velké kancelářské a maloobchodní prostředí, kde je rychlost esenciální. Např. magnetický systém Magna (.pdf) je nabízen napříč většinou dřevěných podlahových povrchů a vytváří flexibilní podlahové krytiny, které vyhovují jak estetickým, tak praktickým specifikacím. Havwoods také hrdí na to, že nabízí celoživotní záruku magnetických komponent Magna, abychom zajistili trvanlivost a klid na duši.

Zdvojené přístupové podlahy nabízejí značné praktické výhody v obchodních prostorách. Nyní můžete využívat všechny neobyčejné designové přednosti dřeva Havwoods v kombinaci se systémem magnetických zdvojených podlah.

Stanovené vlastnosti magnetické podlahy

S více než čtyřicetiletými zkušenostmi v obchodu s kvalitními dřevěnými podlahami v Havwoods stanovili velmi specifické požadavky na zdvojený přístupový systém, pod který se podepsali. Musel být spojen s perodrážkovými deskami a zajišťovat lepší způsob blokování vzduchu proudícího pod podlahou, než tomu bylo doposud. A také musel zamezit pískání dřevěných prken. Magna je výsledkem dlouhodobého výzkumu Havwoods.

Jaká podlaha se hodí pro tyto účely?

Každá deska Havwoods z kolekce Venture Plank, Henley, Relik, Xtreme nebo V Collection může být využita v kombinaci s Magna se zdvojeným podlahovým systémem. To je téměř 150 různých podlah, zahrnují obrovskou škálu jak hladkých, tak i strukturovaných povrchů, regenerovaného dřeva, dubu s vrstvou opotřebení, která je o 60% tvrdší než tradiční prkna. Můžete si vybrat z prvotřídní, selektivní, charakteristické a rustikální jakosti, v olejovaných, UV olejovaných nebo lakovaných povrchových úpravách, a mezi prkny od tradičních 125 mm šířky až po 260 mm široká prkna nebo dokonce smíšené šířky jedinečného rekultivovaného dřeva Relik.

Instalace je až o 90% rychlejší

Podlaha Magna také výrazně snižuje poločas při renovacích – instalace je až o 90% rychlejší, než při použití lepidla nebo pěny, a lze jí brousit a udržovat stejně jako u jiných podlah Havwoods. Jednotlivé desky nebo celé plochy lze mimořádně jednoduše vyjmout a vyměnit díky magnetizovanému systému s doživotní zárukou.

A co víc, produkční proces podlah Magna je jen čtyři týdny. Takže pokud hledáte zdvojené přístupové podlahy s krásným dřevěným povrchem, Magna je bezpochyby v tom nejlepší.

Máte zájem o naše výrobky výše? Kontaktujte nás

Kontaktovat hned

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *