fbpx

China Chilcano je opravdu jedinečná restaurace ve Washingtonu D.C., spojuící tři kultury (japonskou, čínskou a peruánskou) do jednoho unikátního a velmi příjemného místa, kde vždy můžete ochutnat typická jídlá těchto tří kuchyní. Design studio Capella Garcia Architecture ve spolupráci s José Andrésem vytvořilo na základě spojení moderny a tradičního folklóru design velké jídelny spjatý s barem a několika možnostmi posezení.

Ještě před vstupem do restaurace je cítit atmosféru industriálního stylu, ve kterém je interiér celé restaurace. Soudobá nástěnná malba „Oba světy“ od peruánské umělkyně Cecilia Paredes zdobí zeď a vítá hosty do barevného prostoru.

Hlavní část jídelny je formálnější, s kulatými stoly a pohodlnými židlemi. Bambusové detaily, menší stoly a komfortní pohovky vytváří pro hosty uvolněnější atmosféru.

Když se podívám od podlahy ke stropu, najdeme tady upravenou levnější verzi podlahu RECM4310 od Havwoods. V daném prostoru se nachází ručně zpracované dřevěné desky stolů s klasickou základnou pro gastro provoz   Gio Table Base. Sedací prvky představeny flexibilními gauči. Židle z hliníku dodržují stanovený industriální styl podniku.

Možnosti posezení zahrnují také specializované sedací místo v japonském stylu ‚Tatami’.

Na samém konci China Chilcano je intimnější prostor pro peruánskou kuchyň. Design daného prostoru je inspirován starověkým Peru a ozdoben stropními neonovými světly ve tvaru geoglyfů Nazca.

Použití materiálů v celkovém návrhu bylo konceptem založeným na jednoduchých prvcích, jako jsou recyklované přepravní bedny, dřevěné vazníky a dřevěné žebříky visící ze stropu; stejně jako ocelové panely, dlažby a skleněné cihly, které vylučují komplikované povrchové úpravy pro jednoduché průmyslové prostory. Navrhovaný prostor China Chilcano nemá jednotlivý design, spíše kombinuje tradiční peruánské, japonské a čínské styly, aby si hosté mohli užívat kulinářský zážitek.

Navrhovaný prostor China Chilcano nemá jednotlivý design, spíše kombinuje tradiční peruánské, japonské a čínské styly, aby si hosté mohli užívat kulinářský zážitek.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *